Instruktörer

Nadia Raczkowski
Ägare och grundare av Nadiform

Med över 20 års erfarenhet av gymnastik på hög nivå i Järfällagymnasterna, var det en självklarhet att träning och hälsa även skulle bli mitt yrke. Som Kost & Träningskonsult trivs jag som fisken i vattnet med att få hjälpa folk att komma/hålla sig i form. 

Med ständigt positiv energi ser jag alltid till att träningen blir tung och utmanande men att den ändå ska ske med ett leende på läpparna medan svetten rinner ned för era pannor.
Av säkerhetsskäl är tekniken, enligt mig, viktigare än något annat, så var beredd på att jag kommer att vara petig. Självklart är det roligt att använda sig av olika redskap, men tack vare gymnastiken vet jag att man ofta blir starkast och smidigast med sin egna kropp som vikt. Något som jag prioriterar högt är att du som kund ska kunna känna dig trygg och bekväm med mig.  

2019 fann jag Crossfit och kan idag inte leva utan den sporten.
Utöver att min hobby även är mitt yrke, älskar jag att spendera tid med mina vänner och min familj. I november 2016 blev jag mamma till en fantastisk liten tjej, Zéline och 2020 fick hon en lillasyster, underbara Zoé.
Jag älskar även att resa. Med över 70 st besökta länder är träningsresor en perfekt kombo.
Språk är också något jag värderar högt och älskar att lära mig mer och mer. Jag talar svenska, polska, engelska och lite spanska. 

Utbildningar:

-Leg. Kost & Träningskonsult/Personlig Tränare
-Cert. MammaMage Tränare
-HLR instruktör för barn
-Diplomerad Gravidmassör
-Cert. Senior Trainer
-Crossfit Level 1 Trainer

Amanda Hjortling
Instruktör

Träning har varit en stor del av mitt liv då jag började med gymnastik i tidig ålder. Sporten gav mig kunskap inom kroppskontroll och hur långt du kan komma med övningar med bara den egna kroppen som vikt och redskap. Rätt teknik är viktigt för mig för att du ska känna dig trygg i din träning och inte skada dig. Kärleken till gruppträning gjorde att när jag la gymnastikdräkten på hyllan, började jag träna på Friskis & Svettis och snabbt blev instruktör. Att motivera och se andra utvecklas är en sån endorfinkick!

Från utbildningen som arbetsterapeut och år som instruktör har jag kunskap om kroppens anatomi och fysiologi samt ledarskap. Så du kan förvänta dig en träning som är trygg utifrån dina förutsättningar men även utmanande och rolig.
Min syn på träning är att det ska vara lustfyllt, utmanande och roligt. Så med en positiv anda och leende på läpparna hoppas jag att få vara ditt peppande redskap!

På min fritid spenderar jag tid på träning i olika former, som gym, gruppträning, meditation och bikramyoga. För mig är det viktigt med variation för att inte tröttna och att känna en balans i sin träning. Annars läggs tiden på vänner och familj.
Motivera och se andra utvecklas är något jag verkligen brinner för!

Utbildningar :

- Legitimerad arbetsterapeut
- HLR- instruktör
- Kurs i coachande ledarskap
- Träningsinstruktör
- Mammatränings coach

Emma-Gill Macdonald J.
Instruktör 

Jag är född och uppvuxen i Järfälla, Stockholm, men flyttade till Sälen för säsongsjobb 2014 och blev kvar.
Jag älskar livskvalitén Sälen har att erbjuda så därför köpte jag och min sambo hus 2020 för att va kvar ett tag till. Jag är en FD elitgymnast och gick Dans-estetlinje på gymnasiet. Jag har alltid älskat att röra på mig och tycker det är mer fascinerande över vad kroppen klarar av att utföra än hur den ser ut eller vad för vikt den orkar på gymmet. Hälsa och välmående har jag alltid brunnit väldigt starkt för så det var en självklarhet för mig att utbilda mig inom det. Jag utbildade mig först till PT 2015 och sen tog jag en kandidatexamen som hälsovägledare 2021. Under tiden har jag jobbat som PT för privatpersoner och företag, varit gym-instruktör, crossfit coach, hälsoansvarig på olika företag och gymnastikledare för barn. Jag blev dessutom mamma till min son Jason i oktober 2021. Fritid har man inte till överflöde som nybliven mamma men när det kommer till träning gillar jag att åka längdskidor då jag har lyxen att ha spåren precis bakom huset, fjällvandringar på sommarsäsongen, gruppträningspass allt ifrån dans till yoga och även disco-gymma till och från.
Nu vill jag träna mammor för att främja och bevara hälsan under den mest utmanande men också underbaraste tiden i våra liv, tiden som nybliven förälder. För mig ska fysisk aktivitet vara något man tycker är roligt för att då blir det hållbart. Jag ser så mycket fram emot att skratta, svettas och ha roligt ihop med er!


Utbildningar:

- Personlig tränare
- Hälsovägledare
- Mammatränare
- Massör
- Kostrådgivare
- Dansinstruktör

Maria Opidowicz
Mindfulness Trainer

I teach how not to miss out on your life due to stress and everyday haste. I chose this path because among many skills that I got equipped with by the education system, one important was missing - the skill to be in charge of my own attention. Thanks to mindfulness I learned this skill, additionally, gaining the ability to cope with the overwhelming amount of thoughts in my head and the emotions which often made my life difficult.

I work with everyone who feels that the remote control of their own life is not in their hands any more and they want to get it back. I show how to regain that power through training your own mind in concentration and awareness as what you focus on, is what you have more of.

I want to show you, how much meditation, this simple practice, can change your life - you will feel more inner peace and you'll build distance towards everyday challenges, at the same time you will start to live more fully and passionately.

I have been meditating myself for 11 years, 4 years ago I set up MindHarmony and I started to teach meditation and mindfulness. I run mindfulness programmes, meditation sessions for groups and one on one sessions. I can also deliver mindfulness courses or workshops in your company to boost the productivity and concentration of your team and to create more harmonious relationships within it.

I come from Poland but have lived in Spain, UK and now I live in Stockholm, Sweden. Before I fully devoted myself to teaching mindfulness, I was an English teacher for 10 years. I love hiking or running out in the nature, I read books, dance and live my life on my terms.

I cannot wait to help you in discovering and exploring a more mindful and lighter life!


Education:

- Mindfulness Trainer
- Meditation Teacher
- Access Bars Therapist
- Reiki Therapist
- MA in English Studies