Instruktörer

Nadia, ägare och grundare av Nadiform.

Med över 20 års erfarenhet av gymnastik på hög nivå i Järfällagymnasterna, var det en självklarhet att träning och hälsa även skulle bli mitt yrke. Som Kost & Träningskonsult trivs jag som fisken i vattnet med att få hjälpa folk att komma/hålla sig i form. 

Med ständigt positiv energi ser jag alltid till att träningen blir tung och utmanande men att den ändå ska ske med ett leende på läpparna medan svetten rinner ned för era pannor.
Av säkerhetsskäl är tekniken, enligt mig, viktigare än något annat, så var beredd på att jag kommer att vara petig. Självklart är det roligt att använda sig av olika redskap, men tack vare gymnastiken vet jag att man ofta blir starkast och smidigast med sin egna kropp som vikt. Något som jag prioriterar högt är att du som kund ska kunna känna dig trygg och bekväm med mig.  

Utöver att min hobby även är mitt yrke, älskar jag att spendera tid med mina vänner och min familj. I november 2016 blev jag mamma till en fantastisk liten tjej, Zéline och 2020 fick hon en lillasyster, underbara Zoé.
Jag älskar även att resa. Med över 70 st besökta länder är träningsresor en perfekt kombo.
Språk är också något jag värderar högt och älskar att lära mig mer och mer. Jag talar svenska, polska, engelska och lite spanska. 

Utbildningar:

-Leg. Kost & Träningskonsult/Personlig Tränare
-Cert. MammaMage Tränare
-HLR instruktör för barn
-Diplomerad Gravidmassör
-Cert. Senior Trainer
-Mobility Specialist via Sports Club

Amanda, instruktör

Träning har varit en stor del av mitt liv då jag började med gymnastik i tidig ålder. Sporten gav mig kunskap inom kroppskontroll och hur långt du kan komma med övningar med bara den egna kroppen som vikt och redskap, bara små ändringar kan göra stor skillnad. Rätt teknik viktigt för mig för att du ska känna dig trygg i din träning och inte skada dig. Kärleken till gruppträning gjorde att när jag la gymnastikdräkten på hyllan började jag träna på Friskis & Svettis och snabbt blev instruktör. Att motivera och se andra utvecklas är en sån endorfinkick!

Från utbildningen som arbetsterapeut och år som instruktör har jag kunskap om kroppens anatomi och fysiologi samt ledarskap. Så du kan förvänta dig en träning som är trygg utifrån dina förutsättningar men även utmanande och rolig.
Under pass gillar jag att slänga in några bonusövningar när jag ser att det finns kraft kvar att ge eller anpassa övningar efter behov. Min syn på träning är att det ska vara lustfyllt, utmanande och roligt. Så med en positiv anda och leende på läpparna hoppas jag att få vara ditt peppande redskap!

På min fritid spenderar jag tid på träning i olika former, som gym, gruppträning, meditation och bikramyoga. För mig är det viktigt med variation för att inte tröttna och att känna en balans i sin träning. Annars läggs tiden på vänner och familj.
Motivera och se andra utvecklas är något jag verkligen brinner för!

Utbildningar :

- Legitimerad arbetsterapeut
- HLR- instruktör
- Kurs i coachande ledarskap
- Träningsinstruktör
- Mammatränings coach
- Personlig Tränare (under utbildning hösten 2020)