GDPR & VILLKOR

Beställning, villkor, regler och betalning :

För att slutföra din beställning godkänner du Nadiform's integritetspolicy, villkor och regler.

  1. När du slutfört din beställning hos Nadiform kommer du att bli kontaktat inom 48 h. Nadia kommer att kontakta dig kring mer information kring betalning och besvara eventuella frågor.
  2. 24h för av/ombokning gäller (gäller personlig träning) Utebliven tid kommer att debiteras.
  3. Din anmälan är bindande och har en giltighet på 1 år.
  4. Återbetalning sker EJ men du har möjlighet att nytta dina pengar på annat sätt hos Nadiform inom ett 1 år.
  5. Betalning sker via faktura. Kort eller kontanter mottages EJ.
  6. Alla priser är i SEK och inklusive moms på 6 % ( en del tjänster är på 25% )
  7. Träningsresor = Nadiform står ej för ev. sen avbokning från hotell, flygstrejk, flygförseningar.

Integritetspolicy

Vad är GDPR?

GDPR är en dataskyddsförordning och en förkortning av "General Data Protection Regulation". GDPR börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018 och ersätter den nuvarande Personuppgiftslagen (ofta förkortad PUL).

GDPR och PUL har många likheter men några viktiga skillnader. Den största och viktigaste skillnaden är att du som användare av olika tjänster får större kontroll över dina personuppgifter. Läs mer här : GDPR

Vem är registeransvarig för mina personuppgifter?

Nadiform

Orgnr.199101103746

Humblegatan 18

172 39 Sundbyberg

är registeransvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och vi ansvarar för dina personuppgifter.

Vad innebär det för mig som kund?

Den nya integritetspolicyn kommer inte att förändra något för dig som kund hos Nadiform. Däremot kommer du att ges rätten att påverka hur dina personuppgifter används.
Tveka inte på att kontakta oss på nadiform@gmail.com om du önskar att vi ändrar eller raderar dina uppgiter.

Vilken typ av personuppgifter samlar ni in och hur använder ni och behandlar ni mina personuppgifter?

Vi samlar in dina personuppgifter när du gör en beställning hos oss.

Vi kommer att spara din mailadress för att enklas få kontakt med dig vid eventuella frågor, avbokningar, ändringar och information gällande Nadiform's tjänster.

Nadiform brukar fota under sina träningstillfällen och evenemang (för sociala medier) och frågar alltid om detta är ok för dig som kund innan ett foto tas. Du har rätt att när som helst kontakta oss om du önskar att inte delta på någon bild eller vara med på sociala medier.

Vem har tillgång till mina personuppgifter?

Nadiform garanterar att aldrig lämna ut eller sälja dina personuppgifter eller din e-postadress till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger.

Vissa sidor på Nadiform's hemsida innehåller länkar till tredjeparts-webbplatser, så som samarbetspartners. Dessa webbplatser har egen integritetspolicy och Nadiform är inte ansvarig för deras verksamhet och deras integritetspolicy.

Hur lagrar ni mina personuppgifter?

Behandlingen sker enligt gällande lagstiftning och innebär att personuppgifter inte bevaras under en längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen. Det vill säga att dina uppgifter tas bort hos oss så länge när du inte längre är kund hos oss eller när kommunikationen mellan oss inte är aktuell.
Vi har självklart sekretess över dina uppgifter.

Vad är mina rättigheter?

Du har när som helst rätt att få tillgång till all persondata vi har om dig. Du har även rätt att göra en rättelse, begränsning eller radering av personuppgifter. Vänligen notera att fotolegitimation kommer krävas för att bevisa din identitet.

Kontakt

Du kan alltid kontakta Nadia på nadiform@gmail.com om du har fler frågor eller funderingar.