Om mig

"Sikta mot stjärnorna, det värsta som kan hända är att du hamnar bland molnen"

Med över 20 års erfarenhet av gymnastik på hög nivå i Järfällagymnasterna, var det en självklarhet att träning och hälsa även skulle bli mitt yrke. Som Kost & Träningskonsult trivs jag som fisken i vattnet med att få hjälpa folk att komma/hålla sig i form. 
Med ständigt positiv energi ser jag alltid till att träningen blir tung och utmanande men att den ändå ska ske med ett leende på läpparna medan svetten rinner ned för era pannor. 
Av säkerhetsskäl är tekniken, enligt mig, viktigare än något annat, så var beredd på att jag kommer att vara petig. Självklart är det roligt att använda sig av olika redskap, men tack vare gymnastiken vet jag att man ofta blir starkast och smidigast med sin egna kropp som vikt. Något som jag prioriterar högt är att du som kund ska kunna känna dig trygg och bekväm med mig.  

I samarbete med Furia Productions

Utöver att min hobby även är mitt yrke, älskar jag att spendera tid med mina vänner och min familj. I november 2016 blev jag mamma till en fantastisk liten tjej, Zéline.
Jag älskar även att resa. Med över 70 st besökta länder är träningsresor en perfekt kombo.
Språk är också något jag värderar högt och älskar att lära mig mer och mer. Jag talar svenska, polska, engelska och lite spanska. 

Utbildningar:

-Leg. Kost & Träningskonsult
-Cert. MammaMage Tränare 
-HLR instruktör för barn 
-Diplomerad Gravidmassör
-Cert. Senior Trainer 
-Mobility Specialist via Sports Club