Partners

Samarbetspartners

Nadiform kan stolt presentera följande samarbetspartners :

Naprapat Michel Crammer

Nadifom kan hjälpa dig med en hel del, men när det kommer till skador eller funderingar kring ev. smärta eller skada rekommenderar jag stark att ta kontakt med Michel. Han har många års erfarenhet inom sin bransch och besitter stor kunskap inom detta ämne. Michel jobbar även som PT och utgår ifrån Komethallen i Järfälla.

Mediconline

MedicOnline har bla varit med och sponsrat Nadiform med fantastiska goodiebags på den första träningsresan till Polen samt Träningshelgen i Nyköping. Med rabattkoden Nadiform får du också 10% rabatt på deras hemsida, där jag kan garantera att du hittar stans bästa kompressionsstumpbyxor/tights och träningskläder mm! Inte nog med det har dem även sponsrat oss med gummiband, strumpor, trosor mm hela hösten och vintern 2019, lyxigt va?

STUCKIES 
Det finns ju inget värre än när bebisstrumporna åker av hela tiden! MEN, inte med Stuckies! Celina, som grundade Stuckies, tränade Mamas in Shape med Nadiform och märkte hur alla bebisstrumpor låg utspridda över hela salen. Då väcktes idén och jag kan garantera er att dessa strumpor kommer att sitta kvar på era barns fötter. Över 50 mammor fick fick ett par strumpor i sin Nadiform-julklapp 2019 och kan inte annat än instämma hur grymma dessa strumpor är!

Polarn O. Pyret Sverige

Polarn O. Pyret har gett Nadiform möjligheten att nå ut till många gravida, mammor och pappor. Ingen har väl även missat att de har de bästa kläderna för dina barn?

Järfällagymnasterna

Jag har själv tränat i föreningen i över 20 år och kan knappt med ord beskriva vilken fantastisk gymnastikförening detta är. Om du eller dina barn någon gång önskar att testa på gymnastik så kan jag rekommendera Järfällagymnasterna varmt. De har även gett Mamas in Shape möjligheten att träna inomhus under vinterhalvåret.

Timecenter

Otroligt enkelt bokningssytem, där hittar du även alla mina tillgängliga tider online!

Florababy

Här hittar du de gulligaste mamma-bebis kläderna med en fin kvalité och god service!

Crossfit Tegen

Enligt mig, är detta det bästa Crossfit stället i hela Sverige! Personliga och kunniga tränare som ger alla en ruggig utmaning oavsett om du är nybörjare eller elit. 
Här hålls även Nadiform's Mamas in Shape Solna under vinterhalvåret.

GYMI Bromma

Denna proffsiga anläggning riktar in sig på all form av akrobatik för barn. Om du bor i närheten, this is the place!
Gymi ger också Nadiform möjligheten att få träna Mamas in Shape inomhus under vinterhalvåret.