Partners

Samarbetspartners

Nadiform kan stolt presentera följande samarbetspartners :

Mediconline

MedicOnline har bla varit med och sponsrat Nadiform med fantastiska goodiebags på den första träningsresan till Polen. Med rabattkoden Nadiform får du också 10% rabatt på deras hemsida, där jag kan garantera att du hittar stans bästa kompressionsstumpbyxor/tights och träningskläder mm! Inte nog med det kommer alla som deltar i någon form av gruppträning med start v. 35 få någon present från MedicOnline i form av gummiband eller liknande. Bra va?

Polarn O. Pyret Sverige

Polarn O. Pyret har gett Nadiform möjligheten att nå ut till många gravida, mammor och pappor. Ingen har väl även missat att de har de bästa kläderna för dina barn?

Järfällagymnasterna

Jag har själv tränat i föreningen i över 20 år och kan knappt med ord beskriva vilken fantastisk gymnastikförening detta är. Om du eller dina barn någon gång önskar att testa på gymnastik så kan jag rekommendera Järfällagymnasterna varmt. De har även gett Mamas in Shape möjligheten att träna inomhus under vinterhalvåret.

Timecenter

Otroligt enkelt bokningssytem, där hittar du även alla mina tillgängliga tider online!

Florababy

Här hittar du de gulligaste mamma-bebis kläderna med en fin kvalité och god service!

Crossfit Tegen

Enligt mig, är detta det bästa Crossfit stället i hela Sverige! Personliga och kunniga tränare som ger alla en ruggig utmaning oavsett om du är nybörjare eller elit. 
Här hålls även Nadiform's Mamas in Shape Solna under vinterhalvåret.

GYMI Bromma

Denna proffsiga anläggning riktar in sig på all form av akrobatik för barn. Om du bor i närheten, this is the place!
Gymi ger också Nadiform möjligheten att få träna Mamas in Shape inomhus under vinterhalvåret.